Categorieën

DE ZORG VOOR UW SIERAAD!  -  NEEM DE TIJD OM DEZE PAGINA TE LEZEN - HET NIET NALEVEN VAN DE ZORGADVIEZEN LEIDT TOT HET VERVALLEN VAN DE GARANTIE
 
GEBRUIK EN VEILIGHEID


Beads of Love raadt aan om 's morgens de sieraden aan te doen en het 's avonds voor het slapen gaan af te doen. Lichamelijk veeleisende oefeningen kunnen onnodige slijtage aan een sieraad veroorzaken. We raden u aan om altijd uw sieraden uit te doen voordat u huis- en tuinwerk doet, kookt, zwemt, baadt, zonnebaadt, sauna gebruikt en sportactiviteiten verricht.

Om slagen en vlekken op handgemaakte oppervlakken te voorkomen, moeten fijne sieraden voorzichtig worden gedragen. Het mag niet direct worden blootgesteld aan harde en ruwe voorwerpen die het edelmetaal kunnen beschadigen - tussen deze andere stukken (gouden) sieraden, deurknoppen, bannisters, tuingereedschap, gereedschap en aardewerk en aardewerk van klei.

Bewaar uw mooie sieraden op een veilige plaats, bij voorkeur in de originele doos die bij het artikel is geleverd. Plaats geen zware voorwerpen op sieraden of ernaast, omdat dit schade aan uw sieraden kan veroorzaken of ze kan uitwringen. Colliers en kettingen moeten worden gesloten en in een vlakke positie worden geplaatst, opgehangen of gewikkeld rond een zacht element om te voorkomen dat ze in de knoop raken en gereed blijven voor gebruik.

Behandel uw Beads of Love Bead niet met enige substantie, omdat dit de helderheid van de kraal kan beïnvloeden. De kraal kan alleen zachtjes worden gepolijst met een zachte doek.

Een extra waarschuwing met het oog op de COVID-19 maatregelen: zorg ervoor dat uw sieraden niet in contact komen met handonstmettende middelen! Deze producten zijn schadelijk voor leer, beads en edelstenen.

 

HANDGEMAAKTE OPPERVLAKKEN OP GOUD EN ZILVER

Goud en zilver zijn vormbare, kostbare materialen, zacht genoeg om verwerkt en gevormd te worden. Een patina van ouderdom en gebruik op handgemaakte oppervlakken maakt deel uit van de natuurlijke schoonheid van een stuk goud of zilveren sieraden.

Houd er rekening mee dat ringen meer worden blootgesteld dan andere sieraden. In de loop van een dag staan ​​de menselijke handen in nauw contact met een aantal harde voorwerpen. Dientengevolge zal het deel van de ring dat naar de palm van de hand is gericht, in het bijzonder aan slijtage worden blootgesteld.
 

BEADS, KOSTBARE STENEN EN PARELS

Beads, edelstenen en parels zijn handgemaakte of natuurlijke producten die zijn opgegraven uit het binnenste van de aarde. Onzuiverheden en variaties op afzonderlijke stenen kunnen voorkomen. Dit is geen fout voor de steen, maar een uitzonderlijke eigenschap van een natuurlijk product. Twee stenen kunnen kleurtinten en vormen delen, maar ze zullen nooit helemaal identiek zijn. Vandaar dat elke edelsteen geheel uniek is.

Kralen, edelstenen en parels zijn fragiel en bezitten niet de duurzaamheid van diamanten. Slijtage aan kralen op sliders, hangers en bedels moet worden verwacht. Om te voorkomen dat gebroken edelstenen en gekraste, gekneusde of afgestoken kralen, edelstenen en parels worden gedragen, moeten de sieraden voorzichtig worden gedragen en is het raadzaam om niet tegen harde oppervlakken of voorwerpen te stoten. 

Kralen, parels en edelstenen lopen het risico hun glans te verliezen wanneer ze worden blootgesteld aan oliën, lotions, parfum, wasmiddelen en frequente blootstelling aan zonlicht enz.
Kralen, edelstenen en parels zijn fragiele natuurlijke materialen en kunnen gemakkelijk worden bekrast en aangetast door chemicaliën. Gebruik daarom edelstenen sieraden voorzichtig met een zachte doek.

RINGEN, PENDANTS EN OORBELLEN

Fijne sieraden zijn niet ongevoelig voor normale slijtage, activiteiten of trauma. We bieden geen garantie voor schade als gevolg van normale slijtage, productverlies, verlies van stenen of diefstal. Schade of verlies als gevolg van het niet kunnen verkrijgen van reparaties die nodig zijn om de integriteit van het product te behouden, vallen evenmin onder de dekking.
Enkele voorbeelden van veel voorkomende sieradenkwesties die niet als fabricagefouten worden beschouwd, zijn:

 

  • Verkleuring door blootstelling aan chemicaliën, make-up, zwembaden, bubbelbaden, wassen, schoonmaken, sauna of baden, of langdurige blootstelling aan zonlicht

  • Gebogen, opgevangen of versleten uitsteeksels waardoor een kraal eruit valt of verloren gaat door normale slijtage of andere schade.

  • Verloren kraal of een kraal is gevallen als gevolg van hakken of breken veroorzaakt door normale slijtage of andere schade.
  • Loskomen van een edelsteen, parel of bead door herhaaldelijk 'frummelen', 'frunniken' of draaien 

LEDEREN ARMBANDEN

Lederen armbanden van Beads of Love zijn handgemaakt in België van koeienhuid of varkenshuid. 
Aangezien leder een natuurlijk product is, kan de kleur van het leder variëren van armband tot armband. Houd er rekening mee dat lichte kleuren gevoeliger zijn voor vuil dan donkere kleuren.

De kleur van het leder kan vervagen als het wordt blootgesteld aan direct zonlicht of water. Als de armband wordt blootgesteld aan water totdat het leder vochtig wordt, kan het als gevolg daarvan uitdrogen. Een neutrale lederen balsem zal voeden en helpen het materiaal te behouden. Het gaat om lederen armbanden als om horlogebandjes die dagelijks gebruik een patina creëren en het leer een iets versleten uiterlijk geven.

Zorg ervoor dat u de kraal -de bead - niet met een product behandelt of wrijft !!
Bedels kunnen zwarte vlekken achterlaten op een leren armband. Dit is een natuurlijke reactie op het edelmetaal waarmee het leer wordt geconfronteerd en zal daarom niet worden aanvaard als consumentenklacht.

We hopen dat u deze aanbevelingen voor goede sieradenzorg nuttig vindt - en dat u ze goed zult gebruiken. Bedankt voor het kopen van een sieraad van Beads of Love!